کلاس تکنولوژی های ارتباطی

۳ مطلب در خرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

R1  مهندسین انستیتو تکنولوژی جنوا در ایتالیا ربات انسان نمایی را ساختند که قرار است در نقش یک خدمتکار خانگی وظیفه خود را انجام دهد. آر یک (R1) نام این ربات خدمتکار است که طی شانزده ماه با تلاش گروهی به رهبری جورجیو متا ساخته شد و قرار است به دارندگان خود به خصوص افراد ناتوان جسمی خدمت کند.  نسخه ارزان و ساده ربات آزمایشگاهی و پیچیده «آی کاب» ( iCub) است که در سراسر دنیا استفاده می‌شود. این ربات می‌تواند کارهای مختلفی از منشی‌گری و  راهنمای تور گرفته تا پرستار و یاور خانگی انجام دهد. قد R1 حدود 125 سانتیمتر و وزن آن 50 کیلوگرم بوده و با پوست مصنوعی از جنس الیاف کربنی و پلاستیک ساخته شده است تا حس لامسه را القا کند.


از سوی دیگر، این ربات از ال‌ای‌دی به جای چشم برخوردار است که صورت آن را برای نمایش دادن احساسات روشن می‌کند. همچنین به جای پا، در این ربات از چرخ برای حرکت در اطراف استفاده شده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ خرداد ۹۷ ، ۲۰:۱۳
عاطفه کوهکن
رایانش ابری، یا پردازش ابری اصلاحاتی هستند برای یک ایده ساده:

استفاده از رایانه‌های درون یک شبکه برای انجام کارهای سنگین.

کارهای سنگین می‌تواند ذخیره فایل‌های زیاد، یا محاسبات پیپچیده ریاضی باشد. منظور از ابر(کلاود- cloud) در همه اصطلاحات شبکه ای و نرم افزاری شبکه ای است که ما به جزییاتش کاری نداریم و از آن اطلاعی نخواهیم داشت چون بر اساس ساختاری که برایش برنامه ریزی شده می‌تواند خودش کار را بین رایانه‌هایش -که با شبکه به هم وصل شده اند- تقسیم کنید.

بر همین اساس،‌هاستینگ (hosting) ابری هم اصولا به این معنا خواهد بود که شما با یک سرور روبرو نخواهید بود. بلکه یک مجموعه یکپارچه کار شما را انجام خواهند بود، ولی پنلی که در اختیار خواهید داشت، شما را با یک مجموعه طرف خواهد کرد.

مزایای فناوری ابری طبق آنچه آی بی ام (IBM) در صفحه پردازش ابری خود گفته:
انعطاف پذیری در استفاده از منابع، پرداخت هزینه برای آن مقدار از منابع که مصرف می‌کنید، و همچنین دسترسی کامل به منابع از مزایای این فناوری است. برای همین است که ارزان تر تمام شدن هزینه کلاود باعث پرطرفدار شدنش شده است و شما با آن بیشتر طرف می‌شوید.
برای مثال DropboxوGoogle Driveاز جمله سایت هایی هستند که برای ذخیره فایل به صورت کلاود وجود دارند و ما از آن ها استفاده می کنیم. 
  تاکنون  در ایران خورجین و گنجینه زیگور توانسته اند این سرویس روز دنیا را ارائه دهند. این سایت‌ها بر روی یک مجموعه سرور کلاود قرار گرفته اند و فایل‌های شما را نگهداری می‌کنند.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ خرداد ۹۷ ، ۱۹:۲۸
عاطفه کوهکن

هوش مصنوعی با تشخیص زودهنگام و به‌موقع سرطان و برخی بیماری‌های مهلک، از سال ۲۰۲۳ جان هزاران نفر را از مرگ نجات خواهد داد. ترزا می، نخست وزیر بریتانیا، اعلام کرد که این کشور با کمک هوش مصنوعی و تشخیص زودهنگام برخی بیماری‌ها از جمله سرطان،‌ می‌تواند به‌صورت جدی با این بیماری‌ها مبارزه کند. متخصصان معتقدند که از سال ۲۰۲۳ با روی کار آمدن جدی این فناوری در بخش سلامت و بهداشت، از مرگ ۲۲ هزار نفر در هر سال جلوگیری می‌شود. همچنین هوش مصنوعی به‌عنوان سلاحی برای مبارزه با بیماری‌های قلبی، دیابت و زوال عقل هم کارساز خواهد بود و باید مرگ و میر این بیماری‌ها را به این آمار اضافه کرد.  

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ خرداد ۹۷ ، ۱۹:۰۷
عاطفه کوهکن